SUBLET @ KAMPUNG BARU, KL.

Rumah Untuk Awek2…..

Ini Cerita Kak Ani, Berkerja & Menetap Kat Melaka Tapi Ada Sublet @ Kampung Baru KL….aahh Macam Best Jer…Kan Kan Kan, Dahulunya Kak Ani Berkerja Di Sekitar Ibu Kota Sebelum Kak Ani Berpindah Ke Kampung Halaman Sendiri Iaitu Melaka….Menurut Kata Kak Ani….Rumah Kat Kuala Lumpur Ni Pun Kak Ani Sempat Duduk Untuk Dua Malam Sahaja Dan Terus Kak Ani Berpindah Ke Melaka Pula….Okay Cerita Dia Macam Ni Kak Ani Masa Mula2 Berurusan Dengan Kami Kak Ani Ni Jenis Yang Tak Banyak Songeh Lah Orang Kata….Sangat2 Mudah Untuk Kami Berurusan Alhamdulillah….

Kak Ani Whatsapp Berbincang Tentang Barang2 Yang Kak Ani Perlukan Untuk Sublet Para Pekerja Yang Duduk Area Kuala Lumpur Hai Maklum Ler Duduk Kat Area Kuala Lumpur Ni Mana Nak Cari Sewa Rumah Atau Bilik Yang Murah…. Kalau Dapat Memang Nasib Lah Dan Tuah Badan….

Tapi Jujurnya Kami Kongsikan Di Sini, Sewa Bilik Kat Sublet Kak Ani Ni Memang Tersangat Lah Murah…. Sangat2 Mampu Milik, Dah Lah Murah View Dari Ketinggian Tingkat 20 (Sublet) Kak Ani Ni Pun Boleh Tahan Menarik, Insya’Allah Kami Akan Kongsikan Gambar2 Yang Kami Sempat Rakamkan Agak Gayat Juga Bila Perhatikan Dari Tingkat 20 Dari Atas Ke Bawah….Kecut Perut….Fuuhhh!!!

 

 

 

 

 

Kami Suka & Seronok Ketika Kami Menyiapkan Tugasan Di Rumah Kak Ani Dan Kak Ani Seorang Sangat2 Peramah Biar Pun Baru Kenal Dan Baru Bersua Muka Tapi Bila Bersembang Dah Macam Kenal 10 Tahun Lepas….Macam2 Yang Kami Bincangkan Sementara Team Kami Tengah Bertungkus Lumus Memasang Katil Dan Susun Atur Seperti Yang Kak Ani Minta….

Kami Bukan Sahaja Memasang, Menyusun Dan Atur Malah Kami Juga Memberi Idea2 Cara Penyusunan Dalam Setiap Ruang Bilik Agar Bilik Nampak Lebih Luas….Kalau Tak Nanti Ruang Bilik Nampak Sempit Dan Rasa Macam Duduk Dalam “Tin Ikan Sardin” Luaran Nampak Cantik Tapi Dalaman Sesak Nafas….

Penyewa Pun Akan Berfikir Nak Duduk Kerrrr….? Ini Memang Biasa Bagi Pemilik2 Sublet, Biar Harga Murah “Giler” Macam Mana Pun Kalau Keadaan Rumah Kurang Selesa Tak Akan Ada Penyewa Yang Nak Duduk Kecuali Terdesak…..

 

 

 

 

 

Untuk Lebih Memahami Apa Yang Anda Cari Kenapa Masih Menunggu Untuk Menekan Nombor Menghubungi Kami….. ???!!!

   

Call Kami SEKARANG!!!

 +6019-252 2133

+6019-252 2133

+6019-252 2133

FZ Rich World Resources Sdn. Bhd.

%d bloggers like this: