MADRASAH – PUSAT TAHFIZ SAINS DARUL ILMI- SEGAMAT. 

Assalamualaikum WBT, 

Kami Mulakan Dengan Salam….Admin Kami Telah Dihubungi Oleh Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi- Segamat Melalui Khidmat Pesanan Ringkas “Whatsapp” Seorang Ustazah Bertanya Beberapa Soalan Pada Admin Kemudian Admin Meminta Saya Menghubungi Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi- Segamat Untuk Perbincangan Seterusnya.

Saya Dengan Rutin Harian Akan Buat Call Folow Up Setiap “Customer” Yang Telah Admin Kami Hubungi Saya Adalah Salah Seorang Dari Sales Team…

Apa Yang Saya Nak Kongsikan Di Sini Ialah Apabila Saya Menghubungi Ustazah Saya Tidak Tahu Pun Yang Saya Sedang Bercakap Dengan Seorang Ustazah Dan Saya Tidak Tahu Pun Ustazah Ni Adalah Anak Pemilik Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi – Segamat, Saya Di Fahamkan Bahawa Ustazah Dah Seminggu Mencari Pembekal Perabot Terpakai Dan Terjumpa Website Kami Tanpa Menunggu Lagi Ustazah Terus Menghubungi Admin Kami, Apa Yang Saya Di Fahamkan Ustazah Juga Mencari Perabot Terpakai Ini Untuk Kegunaan Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi – Segamat Yang Akan Mula Beroperasi Awal Tahun 2017.

Tidak Sampai Pun Beberapa Jam Saya Bercakap Dengan Ustazah Melalui Perbualan Telefon, Tiba2 Saya Di Hubungi Oleh Tuan Haji Ayah Kepada Ustazah Tadi, Seperti Biasa Saya Akan Memperkenalakan Diri Saya Dan Saya Bertanya Kepada Yang Empunya Suara Tuan Haji Memperkenalkan Diri… Kami Pun Memulakan Perbualan Bla Bla Bla…

Di Hujung Perbualan Kami Tuan Haji Menyatakan Hasrat Untuk Datang Dan Melihat Sendiri Perabot Terpakai Yang Kami Ada. Keesokan Harinya Tuan Haji Datang Bersama2 Family Saya Bawa Tuan Haji & Tunjukkan Barang Yang Tuan Haji Perlukan Saya Dan Info Yang Saya Dapat Pusat Tahfiz Ini Baru Sahaja Siap Di Bina Dan Sekarang Sudah Ada Seramai 20 Lebih Pelajar Yang Berdaftar…Alhamdulillah Syukur….

Setelah Selesai Semua Perbincangan Dan Bersetuju, Tuan Haji Yang Sangat2 Peramah Meminta Saya Untuk Memgaturkan Jadual Penghantaran Ke Pusat Tahfiz Dalam Masa Dua Hari Lagi Kerana Pusat Tahfiz Tengah Dalam Proses Pembersihan.

Alhamdulillah Syukur Banyak Yang Kami Sumbangkan Kepada Pusat Tahfiz Ini Tapi Ada Banyak Lagi Keperluan & Kelengkapan Yang Di Perlukan Oleh Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi, Kepada Anda Yang Berniat Untuk Memberi Sumbangan, Kami Akan Update No. Account Pusat Tahfiz Sains Darul Ilmi – Segamat Untuk Memudahkan Anda Dan Anda Boleh Terus Menyalurkan Sumbangan Anda Kedalam Account Pusat Tahfiz Darul Ilmi – Segamat Ini. Insya’Allah Sumbangan Anda Itu Besar Nilai Nya Kepada Insan2 Yang Memerlukan. Hanya Allah Sahaja Yang Dapat Membalasnya Insya’Allah…..Aamiin.


Sekiranya Anda Ada Sebarang Pertanyaan Tentang Perabot Terpakai Sila Call SEKARANG!!! 

 

Call Kami SEKARANG!!!

 +6019-252 2133

+6019-252 2133

+6019-252 2133

FZ Rich World Resources Sdn. Bhd.

 

 

%d bloggers like this: