HOSTEL STAFF @ CHERAS 

 

PART 2….

Kenapa Ada Part 2? Anda Tahu Kenapa…..? Mari Datang Rapat Kami Nak Bercerita Tentang Part 2 Ni….Jangan Terlepas Untuk Story Kali Ini Pemilik Yang Sama Tapi Lokasi Yang Berbeza Kalau Part 1 Hostel Belum Ada Staff Lagi Yang Masuk & Tinggal Kat Hostel, Tapi Berbeza Kat Lokasi Yang Kedua….

Di Sini Sudah Ada Staff Yang Duduk….Ada Staff Yang Berkerja Untuk Tempoh Yang Singkat Sebab Lepasan IPTA/IPTS….Tunggu….Jap….!! Adakah Anda Terfikir Apa Yang Sedang Bermain Di Dalam Fikiran Kami….Kalau Part 1, Cat Signature Cafe & Studio Yang Akan Di Buka Pada 10hb January 2017 Dato’ Mengambil Pekerja Tetap Tapiiiii….Kenapa Mesti Dato’ Mengambil Staff Yang Berkerja Untuk Waktu Yang Singkat (Sementara) Tinggal Di Hostel Staff @ Cheras…..Anda Fikir…..?

Anda Jangan Lupa Dato’ Juga Terlibat Dalam Penerbitan Buku Novel, Jadi Staff Yang Berkerja Secara Kontrak Ini Bertanggungjawab Membuat Design Kulit Buku…..Pendek Kata Dato’ Juga Memberi Peluang Kepada Lepasan2 IPTA/IPTS Buat Practical Kat Office Dato’….Ada Yang Berminat Nak Buat Practical 3 Bulan Atau 6 Bulan Dengan Dato’? Ehem Ehem… (Personal Text Please…)

Okay Ini Baru Lokasi Yang Kedua Team Kami Masih “COOL” New Team Kan…..Ada Abam Sado Ehem2 Nanti Share Gambar Abam Sado Angkat Katil & Pasang Katil… Yang Sentiasa Senyum… Abam Sado Memang Dah Biasa Angkat Berat (Kaki Gym) Bertuah Lah Dapat Ahli Team Macam Ni…. Terima Kasih Abam Sado…. (We Love Our New Team)

Masa Kami Sampai Di Lokasi Kedua Hostel Staff @ Cheras Ni Sebenarnya Semua Staff Ada Kat Rumah Tengah Rest…. Kan Hari Cuti…. Tapi Biar Pun Staff Lelaki Mereka Semua Ringan Tulang Membantu, Tapi Ini Adalah Tugas Yang Perlu Di Lakukan Oleh Team Kami Jadi Kami Hanya Minta Staff @ Cheras Ni Tolong Kemaskan Bilik Dan Alihkan Barang2 Yang Dah Sedia Ada Sahaja……Untuk Bagi Sikit Ruang Pada Abam Sado Kami Untuk Pasang Katil…. Jarum Jam Kat Tangan Sudah Menunjukkan Ke Arah 5.50pm Wow…. Kami Masih Bersisa Dua Lokasi Yang Perlu Di Tuju…

Jom Dah Selesai Kat Cheras Kita Ke Lokasi Yang Seterusnya…

 

 

 

 


 

 

Anda Pula Masih Tidak Tahu Mana Nak Cari Perabot Terpakai Yang Murah….Jangan Asyik Fikir Nanti Tak Jumpa Jawapan…..

 

Call Kami SEKARANG!!!

 +6019-252 2133

+6019-252 2133

+6019-252 2133

FZ Rich World Resources Sdn. Bhd.

 

%d bloggers like this: