HOSTEL PELAJAR IPTA @ DENGKIL.

Post Kali Ni Kena Tukar Tangan Kena Bagi Aura Semangat Juang Yang Tinggi, Kesian Kat Admin Yang Dok Pecah Kepala Nak Fikir Nak Type Post Apa Kat Website Ni… Minta Admin Type Story “Our Daily Journey” Tambah Pening Admin Siap Garu2 Kepala Lagi.

Okay Admin Boleh Rest Untuk Post Ni Biar Sales Team Yang Siapkan Sebab Sales Team Yang Buat Sales Kan Jadi Kena Story Sikit Apa Yang Team Kami Buat. Cerita Dia Dah Lama Deal Dengan Puan Nanie Ni Dua Bulan Lepas Kalau Tak Silap Tanya2 Harga & Barang Keperluan Untuk Hostel Pelajar IPTA, Minta Gambar Barang2 Tanya Lagi Berapa Harga Kalau Hantar Terus Kerumah, Bermacam2 Soalan Yang Kami Terima, Kami Layan Sebaik Mungkin Sebab “Customer” Sangat Suka Bila Kita Layan Setiap Pertanyaan Meraka….Iya Lah Kan Customer Tanya Sebab Mereka Nak Tau Details Kalau Mereka Tak Tanya Macam Mana Meraka Tau Apa “Service” Yang Anda Buat….

Okay Nak Di Jadikan Cerita Lepas Dua Bulan Dah berlalu Tiba2 Dapat “Text” Dari Puan Nanie Tanya Perabot Terpakai “Emm” Dalam Fikiran Saya….Cuba Anda Teka Apa Yang Sedang Bermain Dalam Fikiran Saya Ketika Saya Membaca “Text” Dari Puan Nanie….? Salah…. Saya Tak Reply “Text” Puan Nanie Tapi Saya Terus Call Kenapa? Sebab Sebab Asbab… Haaa…..Kena Buat “Tindakan” Pantas Customer Suka Bila kita Bertindak Pantas….Jangan Layan Customer Macam Robot…..Anggap Customer Tu Diri Anda Sendiri….Anda Pun Selalu Jadi Pelanggan Juga Kan Kan Kan…..Suka Kan Bila Orang Layan Kita Dengan Mesra….

Saya Berbincang Dengan Puan Nanie, Saya Tanya Apa “Planning” Puan Nanie Untuk Setup Hostel Pelajar IPTA Saya Tanya Kadar Sewa Yang Di Kenakan Kepada Setiap Pelajar….Charge Dia Memang Murah Giler….Dengan Kelengkapan Yang Di Sediakan Fuuuhhhh Tak Kan Dapat Kat Tempat Lain Lah…1) Astro, 2) Unifi, 3) Kelengkapan2 Rumah, Puan Nanie Sangat2 Memahami Apa Yang Di Perlukan Para Pelajar Hai Maklumlah Kan Dah Pernah Merasa Dok Kat Hostel…..Okay Planning Dah Cantik Puan Nanie Minta Saya Plan Untuk Penghantaran Secepat Mungkin Huuuuu Laju Juga “Action” Puan Nanie.

Baiklah Semua Dah Plan Dengan Cantik Team Kami Bersedia Untuk Misi Kali Ini, Kami Datang Dengan Team Tapi Tak Ramai Sebab Puan Nanie Memberitahu Saya Bahawa Puan Nanie Ada Manpower Sendiri Untuk Kerja2 Pemasangan Dan Team Kami Hanya Beri Training Sahaja. Terima Kasih Puan Kerana Membantu Mamudahkan Kerja2 Kami Walaupun Kami Offer Untuk Kerja2 Pemasangan & Susun Atur.

Semoga Allah SWT Permudahkan Segala Urusan Puan & Suami Insya’Allah Sampai Jumpa Lagi Untuk Setup Rumah Seterusnya. Semoga Selamat Melahirkan Bulan March 2017. Aamiin.

Untuk Pertanyaan Anda Di Alu-Alukan……Call SEKARANG!!

 


Call Kami SEKARANG!!!

 +6019-252 2133

+6019-252 2133

+6019-252 2133

FZ Rich World Resources Sdn. Bhd.

 

 

 

%d bloggers like this: