CAT SIGNATURE CAFE & STUDIO ~ HOSTEL PEKERJA.

@ BANDAR BARU BANGI.

Part 1 ~ Syukur Awalan Yang Sangat Baik Buat Kami. 

Selasa 27hb December 2016, 4 Hari Sebelum Masuk 2017…..Ramai Yang Beranggapan Bahawa 2017 Adalah Tahun Yang Sangat Mencabar & Banyak Perkara Yang Sukar Untuk Di Jangkan Tentang Ekonomi….Tapi Kami Bukan Penilik Nasib Atau Nujum Untuk Menghuraikan Tentang Ekonomi 2017, Kami Hanya Menjalankan Tugasan Harian Kami Demi Pelanggan Yang Kami Sayangi Hal2 Ekonomi Kami Tolak Tepi….Biar Ahli Fikir Yang Bijak Pandai Fikirkan.

Kami Hanya Ingin Berkongsi Pengalaman Kami Dari 1 Tugasan Ke 1 Tugasan Yang Lain….Sebab Setiap Tugasan Pengalaman Yang Kami Lalui Berbeza2 Cabaran Yang Kami Lalui Juga Tak Sama, Kali Ini Kami Di Beri Peluang Dan Kepercayaan Untuk Makeup / Setup Hostel Pekerja Seseorang Yang Bergelar “Dato” (Nama Kami Rahsiakan) Beliau Seorang Yang Sangat “Humble” Sangat Mudah Di Bawa Berbincang, Seorang Pencinta Haiwan (Kuching) Dan Pemilik Cat Signature Cafe & Studio Yang Akan Mula Beroperasi Pada 10hb Januari 2017 Insya’Allah, Semoga Allah Permudahkan Urusan Dato’.

Terima Kasih Ya Allah Kerana Peluang & Rezeki Ini, Berurusan  Dengan Seorang Yang “Professional” Memang Sangat Mudah Kerana Semua “Plan” Sudah Siap Di Rancang Dari Awal Kami Hanya Ikut Plan…. Alaaaa Macam Dalam Skrip Kalau Nak Berlakon Drama Atau Movie…..ha ha ha Tapi “Owner” Pun Memang Ada Kena Mengena Dalam Bidang Skrip, Lakonan Serta Penerbitan…. Agak2 Siapa Beliau?….Biarlah Rahsia….

Note Penting Yang Nak Dikongsikan Dalam Post Kali Ini Adalah….Kami Berdepan Dengan Issue Staff…..Kami Tidak Cukup Staff Untuk Tugasan Kali Ini….Tapi Kami Ada Semangat Kerjasama Yang Tinggi Yang Kami Selalu Amalkan Ketika Berkerja Dalam Kumpulan Dan Tak Pernah Pun Kami Terfikir Kekurangan Itu Akan Mematahkan Semangat “Team Work” Kami Dan Syukur Alhamdulillah Kami Dapat Membina 1 Team Yang Baru Dengan Ahli Baru Yang Lebih Mantap “Love My New Team” Awesome <<~~ Perancangan Allah SWT Itu Memang Sangat Indah….Selebihnya Kami Ceritakan Dalam Bentuk Penceritaan Bergambar….

Anda Yang Berminat Jangan Fikir Panjang Jika Ada Peluang Cepat2 Bertindak…..Lagi Lama Anda Tunggu Lagi Lambat Anda Bertindak….

Call Kami SEKARANG!!!

 +6019-252 2133

+6019-252 2133

+6019-252 2133

FZ Rich World Resources Sdn. Bhd.

  

%d bloggers like this: